HTML

Volks&Roll #4 info

elitevwclub 2010.04.23. 08:12

Kicsit több mint egy hónap van hátra, hogy végre idén is egy nagyszerű léghűtéses vw találkozóra mehessünk ezután a hosszú tél után. Jó lesz újra felébreszteni a bogarakat, buszokat a téli álmukból vagy esetleg a munkálatokat befejezni az autón, hogy mindannyian ott lehessünk ezen a rendezvényen.

A találkozó honalpja elindult, minden lényeges infórmációt megtalálhattok rajta.

http://volksandroll.bogarhatu.hu/

Felhívnám mindenki figyelmét arra, hogy idén is lehetőség van a jegyelővételre, amivel nem kis mértékben tudjuk támogatni eme remek rendezvényt, hogy a jövőben is létjogosultásga legyen az effajta, színvonalas, nemzetközi szinthez is méltó eseménynek. Akinek fontos,hogy legyen itthon is programokkal teli, profi gyorsulási versennyel egybekötött léghűtéses vw találkozó, az bizonyíthatja most ezzel, hogy elővételben már biztosítja a részvételét esetleg egy támogatói jeggyel.

Az jegyelővételről bővebben:

http://volksandroll.bogarhatu.hu/elovetel.html

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elitevwclub.blog.hu/api/trackback/id/tr911944450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása