HTML

VW Bugshow/Spa 2009 Gallery

elitevwclub 2009.08.03. 07:32

Petinek sikerült kijutni idén az idei Bugshow-ra Spa-ba az F1 pályán megrendezett bogártalálkozóra, 2006 után ismét.Hát egy szóval kéne jellemezni a találkozót: TÖKÉLETES

Ugyanis tökéletes a szervezés, a helyszin, az autók száma(volt vagy 1500 autó..),az autók szinvonala és idén szombaton az időjárás is tökéletes volt (23 fok,napsütés)

A képek nagy valószinűséggel azért közel sem adják vissza azt a hangulatot,ami ott megragadja az embert, de valamit azért sugall.

Volt show and shine,pályán autózás körbe-körbe (akár a videon is jól ismert Race Taxi T1-gyel) és persze drag race. A Car parade (felvonulás) sem maradhatott el, amikor szinte az összes résztvevő a pályár hajt és megy egy kört.

És le a kalappal Teleki Peti előtt,ugyanis lábon,minden gond nélkül kiment a bogarával és részt vett ezen a hatalmas találkozón, de érkeztek még Angliából,Franciaországból,Lengyelországból,Németországból,Szlovéniából,Hollandiából...

 

Galéria:

http://kep.tar.hu/elitevwclub/50648344#2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://elitevwclub.blog.hu/api/trackback/id/tr691284372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása